Onze missie

Bedrijfsfinancieringsplein.nl wil in Nederland de toegankelijkheid voor financieringsaanvragen voor MKB-ers gemakkelijker maken door er voor te zorgen dat ondernemers met welke financieringsbehoefte dan ook, snel financieringsduidelijkheid krijgen. bedrijfsfinancieringsplein.nl werkt met financieringscoaches door het hele land, die in staat zijn om een financieringsoplossing te vinden die past bij de specifieke ondernemingssituatie.

Wat bedrijfsfinancieringsplein.nl doet

In 2018 is bedrijfsfinancieringsplein.nl opgericht om voor ondernemers de toegankelijkheid naar financiering te vergroten. De afstand tussen bankier en ondernemer lijkt anno 2018 steeds groter te worden. Banken trekken zich terug uit hun adviseursrol, mede door digitalisering en automatisering. Kon de ondernemer vroeger met zijn jaarcijfers naar de bank en tijdens een kop koffie met de accountmanager advies vragen over zijn businessplan. Die tijd is helaas geweest. In een keer goed aanleveren is vanwege efficiency de werkwijze geworden bij banken.

Ondernemers worden geconfronteerd met een veranderend financieringslandschap en de ondernemer ziet door de bomen het bos niet meer. Zij weten niet meer goed de juiste weg te vinden naar een financieringsoplossing. bedrijfsfinancieringsplein.nl beschikt over ingangen bij alle financiers en beschikt over software om een complete financieringsaanvraag digitaal in te dienen bij de financiers.

bedrijfsfinancieringsplein.nl heeft als motto “gedigitaliseerd werken waar het kan en persoonlijk contact waar ’t moet”. Wij geloven erin dat de kans op een succesvolle financiering wordt vergroot door de persoonlijke contacten van de financieringscoach gecombineerd met het gedigitaliseerd werken. bedrijfsfinancieringsplein.nl slaat de brug tussen ondernemer en financier.

Onze beloftes

Ervoor zorgen dat iedere MKB-ondernemer makkelijk toegang krijgt tot financiers. Zodat jij, als ondernemer, kunt blijven focussen op het ondernemen. En dus doen wat je ’t liefste doet; ondernemen.

Met de hulp van onze financieringscoaches stellen wij een financieringsaanvraag op, gebaseerd op jouw situatie en plannen.

bedrijfsfinancieringsplein.nl geeft toegang tot alle financieringsvormen door haar samenwerkingen binnen het financieringslandschap.

bedrijfsfinancieringsplein.nl belooft je de financiering die bij jou en je onderneming past.

bedrijfsfinancieringsplein.nl werkt
samen met:

Zelfstandige financieringscoaches
Accountantskantoren
Administratiekantoren

Willemstraat 2,
5211 AK ‘s-Hertogenbosch
Nederland