Financieringscoach worden

Heb jij verstand van financieringen?

Steeds vaker vragen ondernemers om advies voor een financieringstraject. Ondernemers worden geconfronteerd met een veranderend financieringslandschap. Zij weten niet meer goed de juiste weg te vinden naar een financierings- oplossing. De financieringscoach van bedrijfsfinancieringsplein.nl krijgt de beschikking over ingangen bij alle financiers en beschikt over online softwareoplossingen om een complete financieringsaanvraag in te dienen bij de financiers.

Je wilt ondernemers begeleiden?

Je bent eigenaar van een accountantskantoor, administratiekantoor of zelfstandig financieringsspecialist? En je wilt altijd op de hoogte blijven van de financieringsoplossingen die er zijn voor je klant. Dat  begrijpen we bij bedrijfsfinancieringsplein.nl. Naast de banken zijn er zoveel verschillende financieringspartijen in de markt gekomen. bedrijfsfinancieringsplein.nl helpt je bij de begeleiding van je klant die een financiering zoekt.

Welke toegevoegde waarde levert de financieringscoach

N

Bespreekt ideeën voor verschillende vormen van financiering met de ondernemer en denkt daarbij mee met de ondernemer wat voor hem/haar ’t beste is.

N

Waar een bank zegt : “dit is wat wij maximaal kunnen verstrekken”, begint de financieringscoach te zoeken naar een combinatiefinanciering van verschillende vormen met de bank. Het zogenaamde stapelen van verschillende soorten financiering zoals bijvoorbeeld met crowdfunding, lease en factoring.

N

De financieringscoach maakt een haalbaarheidsanalyse en stelt bij voldoende aanknopingspunten een financieringsaanvraag op.

N

Meerdere financiers kunnen worden geselecteerd, om de financieringsaanvraag voor te leggen.

N

Ontvangen offertes worden beoordeeld op voorwaarden en tarieven.

Wat voor een voordeel heeft bedrijfsfinancieringsplein.nl voor jou?

  • Converterende sales leads voor financieringsaanvragen.
  • Software voor financieringsaanvragen met online toegang tot groot aantal
    financieringspartijen.
  • Kennisplatform en ontmoetingsplaats voor het uitwisselen van kennis en ervaring
  • Efficiënt werken door backoffice ondersteuning

Onze beloftes

Ervoor zorgen dat iedere MKB-ondernemer makkelijk toegang krijgt tot financiers. Zodat jij, als ondernemer, kunt blijven focussen op het ondernemen. En dus doen wat je ’t liefste doet; ondernemen.

Met de hulp van onze financieringscoaches stellen wij een financieringsaanvraag op, gebaseerd op jouw situatie en plannen.

bedrijfsfinancieringsplein.nl geeft toegang tot alle financieringsvormen door haar samenwerkingen binnen het financieringslandschap.

bedrijfsfinancieringsplein.nl belooft je de financiering die bij jou en je onderneming past.

Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek

Neem contact met ons op